Rydsgårds AIF/Skivarps GIF - Svenstorps IF/Köpingebro IF 1 - 1

Rydsgårds AIF/Skivarps GIF - Svenstorps IF/Köpingebro IF (1 - 1)
Match i Division 4 Skåne Södra, damer 2022
Matchstart: 2022-08-14 kl 15:00
Arena: Möllevallen, Skivarp A-plan
Publik: 40

Det var en spännande match mellan Rydsgårds AIF/Skivarps GIF och Svenstorps IF/Köpingebro IF på Möllevallen i Skivarp på söndagseftermiddagen. Trots en publik på endast 40 personer var stämningen på topp när domaren Benny Gullberg blåste igång matchen.

Det var Rydsgårds AIF/Skivarps GIF som tog ledningen i den 30:e minuten genom en vackert placerad boll av Josefine Andersson. Hemmalaget spelade energiskt och höll pressen uppe mot motståndarna.

Svenstorps IF/Köpingebro IF gav dock inte upp och kämpade hårt för att komtra tillbaka. Det dröjde ända till den 80:e minuten när Matilda Fening Sönnichsen kunde utnyttja en chans och kvittera till 1-1.

Matchen fortsatte med hårda dueller och spännande chanser åt båda hållen, men trots flera försök från båda lagen så lyckades ingen avgöra och matchen slutade 1-1.

Efter en välspelad match kunde lagen dela poängen och båda lagen kan vara stolta över sin prestation. En jämn och spännande match som underhöll publiken på Möllevallen denna söndagseftermiddag.