Tomelilla IF - Kiviks AIF /Sankt Olofs IF 0 - 1

Tomelilla IF - Kiviks AIF /Sankt Olofs IF (0 - 1)
Match i Division 4 Skåne Södra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-17 kl 14:00
Arena: Tomelilla IP A-plan
Publik: 35

Kiviks AIF /Sankt Olofs IF tog en viktig seger när de besegrade Tomelilla IF med 1-0 på bortaplan. Matchen, som spelades på Tomelilla IP A-plan inför en publik på 35 personer, inleddes intensivt och det dröjde inte länge innan det första målet föll.

Redan i den 12:e minuten tog Kiviks AIF /Sankt Olofs ledningen genom Frida Hansson, som avslutade snyggt efter ett fint anfall. Tomelilla IF försökte kvittera under resten av matchen men hade svårt att skapa riktigt farliga chanser. I den 60:e minuten drog Tilde Mattsson på sig en varning för hemmalaget efter en tuff tackling.

Domaren Daniel Svenning höll ett bra koll på matchen och det var en relativt lugn tillställning utan några större incidenter. Kiviks AIF /Sankt Olofs IF höll i ledningen och lyckades hålla undan till slutsignalen. Med 0-1 i bagaget tar de med sig tre poäng hem från Tomelilla och fortsätter jakten på toppen av Division 4 Skåne Södra, damer.