Katrineholms SK FK - Södertälje FK 4 - 2

Katrineholms SK FK - Södertälje FK (4 - 2)
Match i Division 4 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-22 kl 15:00
Arena: Backavallen KG
Publik: 45

Katrineholms SK FK och Södertälje FK möttes på Backavallen KG i en spännande match i Division 4 Södermanland, herrar. Matchen började intensivt och redan efter fem minuter tog hemmalaget ledningen genom Felix Barck Innocenti som tryckte in bollen i mål efter en fin passning.

Södertälje FK kämpade på och skapade flera farliga chanser. I den 45:e minuten kvitterade Maikel Michael för gästerna och ställningen var 1-1 inför halvtid.

I den andra halvleken fortsatte lagen att kämpa och det var en jämn match. I den 64:e minuten tog Katrineholms SK FK återigen ledningen genom Blaise Sindjui som nickade in bollen i mål.

Södertälje FK gav inte upp och i den 74:e minuten lyckades de kvittera till 2-2 genom Sharbel Touma. Men Katrineholms SK FK visade prov på stark moral och i den 79:e minuten gjorde Melker Lindgren 3-2 för hemmalaget.

Matchen stod och vägde och när klockan närmade sig slutet satte Melker Lindgren sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 4-2 till Katrineholms SK FK.

Domaren Fadi Tomma blåste av matchen inför en publik på 45 personer och hemmalaget kunde fira en viktig seger på hemmaplan.