Match i Division 4 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-28 kl 19:30
Arena: Östertälje IP B1
Publik: 110

Hargs BK fortsätter att dominera i Division 4 Södermanland, efter att ha vunnit en tuff bortamatch mot Södertälje FK på fredag kväll. Det var en spännande match från början till slut på Östertälje IP B1, med båda lagen kämpande för segern.

Matchen inleddes med ett tidigt mål från Södertälje FK, som satte David Youssef bakom nätet i den 32:a minuten. Hemmalaget fortsatte att pressa, men Hargs BK svarade snabbt med en kvittering genom Marcus Björklund i den 58:e minuten.

Södertälje FK spelare Maty Ibrahim och Hargs BK spelare Mauricio Funes Zaldivar fick gula kort i den 60:e minuten för våldsamma tacklingar, följt av fler gula kort för båda lagen under matchens andra hälft. I den 83:e minuten fick Södertälje FKs Christian Thomas sitt andra gula kort för matchen, vilket resulterade i att han blev utvisad från planen.

Med en man mindre på planen kämpade Södertälje FK hårt, men Hargs BK utnyttjade övertaget och fick in ett segermål genom Marcus Björklund på övertid i den 90:e minuten.

Södertälje FKs frustration i matchen ledde till ytterligare en utvisning för Daniel Brahim efter en hård tackling. Matchen slutade 1-2 till Hargs BK, som har nu förstärkt sin position som serieledare.

Domaren Arnould Andrawes, och hans assisterande domare Yousef Naqqar och Javier Fuentes, hanterade matchen väl trots alla gula kort och utvisningar i en spännande Division 4-kamp. Båda lagen kämpade modigt på planen inför en publik på 110 personer.