Match i Division 4 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-16 kl 19:00
Arena: Åsborgen
Publik: 97

På Åsborgen i Södermanland möttes Ärla IF och Enhörna IF i en fotbollsmatch i Division 4. Inför en publik på 97 personer och med Adham Ali Saleh som domare och Omar Sayadi och Fanar Soror Francis som assisterande domare, var det en spännande match som stod på spel.

Matchen startade med en varning för Ärlas Oskar Fornstedt i minut 19, och bara tre minuter senare gjorde Enhörnas David Varli ett snyggt mål och satte siffrorna på 0-1 till bortalaget.

Andra halvlek inleddes med en varning för Ärlas Simon Blomkvist i minut 46. Enhörnas Karl Paulsen hittade nätet igen i minut 58 och ökade ledningen till 0-2 för bortalaget.

Ärla fortsatte att kämpa men bollen ville inte riktigt in i mål och frustrationen hos hemmalaget märktes när Oskar Ehrlin fick en varning i minut 77. Även Ärlas Adam Bergquist fick en varning i slutminuterna av matchen.

Enhörnas Raby George drog också på sig en varning sent i matchen, men det påverkade inte slutresultatet som stod kvar på 0-2 till Enhörnas fördel när slutsignalen ljöd.