Match i Division 4 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-07-07 kl 19:00
Arena: Skogsvallen
Publik: 135

I en spännande match på Skogsvallen ställdes Hällbybrunns IF och Jäders IF mot varandra i Division 4 Södermanland, herrar. Inför en publik på 135 personer och med Mohamed Aziz som domare och George Gerges samt Rayan Ibrahim som assisterande domare såg det ut att bli en tuff match redan från början.

Det var Jäders IF som tog ledningen i den 39:e minuten när Ayoub Abassi satte sitt första mål för matchen och öppnade upp matchen 0-1. Hällbybrunns IF försökte kvittera, men Jäders IF utnyttjade sina chanser bättre och Alexander Johansson ökade ledningen till 0-2 i den 51:a minuten.

Hällbybrunns IF gav inte upp och kom tillbaka starkt när Albin Högberg satte lagets första mål i den 62:a minuten och reducerade till 1-2. Matchen blev mer intensiv efter reduceringen och båda lagen hade flera chanser att öka på sina målskillnader.

I den 75:e minuten satte Carl Ingårda sitt första mål för matchen och ökade Jäders IF:s ledning till 1-3. Hällbybrunns försökte igen att komma tillbaka, men de insatsen räckte inte och matchen slutade 1-3.

Båda lagen fick flera varningar under matchen. Isam Abassi och Ayoub Abassi fick varningar för Jäders IF medan Shahin Amin, Sonny Andersson, Oskar Westling och Natnael Kibrom Asfha fick varningar för Hällbybrunns IF. Ruben Isetoft fick också en varning för Jäders IF.

Trots en hårt kämpande Hällbybrunns IF var det Jäders IF:s skärpa framför mål som avgjorde matchen och tog med sig alla tre poängen hem.