Matchstart: 2023-08-11 kl 18:30
Arena: Kvicksunds IP A-plan
Publik: 55

Kvällens match på Kvicksunds IP A-plan mellan Kvicksunds SK och Ärla IF bjöd på en spännande och målrik tillställning inför en publik på 55 åskådare.

Matchen inleddes starkt av gästande Ärla IF, som tog ledningen redan i den tredje minuten genom Victor Eriksson Ek. Bara två minuter senare utökade Adam Bergquist ledningen till 2-0 för Ärla IF.

Kvicksunds SK visade dock karaktär och reducerade till 1-2 i den nionde minuten genom Gustav Löfgren som satte en vacker frispark. Kvicksunds SK fortsatte att pressa på och i den 36:e minuten kunde Melvin Andersson kvittera till 2-2.

Innan halvtid hann Kvicksunds SK även ta ledningen efter att Gustav Blomqvist gjort 3-2 i den 43:e minuten. Direkt efter paus fortsatte hemmalaget att dominera och Pontus Erixon ökade på till 4-2 i den 47:e minuten.

Ärla IF tvingades agera defensivt och fick flera varningar under matchens gång. I den 81:a minuten blev Emil Kun utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort.

Till slut kunde Kvicksunds SK utöka sin ledning ytterligare genom Anton Engström som satte 5-2 i den 88:e minuten.

Domaren Sami Eid Mohammad blåste sedan av matchen och Kvicksunds SK kunde fira en välförtjänt seger med 5-2. En underhållande match med mycket mål och spänning från början till slut.