Match i Division 4 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-30 kl 19:30
Arena: Östertälje IP B1
Publik: 69

Det var en spännande match mellan Södertälje FK och Hällbybrunns IF på Östertälje IP B1. Trots att matchen började lugnt med varningar för Södertälje FK spelarna David Youssef och Robin Maximurad, tog Hällbybrunns IF ledningen med 0-1 genom ett mål av Sonny Andersson i den 36:e minuten.

Men Södertälje FK gav inte upp, och i den 59:e minuten kvitterade Armel Regis Fonkoia Tongua till 1-1. Matchen spände över när David Youssef från Södertälje FK fick sitt andra gula kort och blev utvisad i den 64:e minuten. Hällbybrunns Andersson fick också ett gult kort, och i den 73:e minuten blev Daniel Brahim från Södertälje FK också utvisad.

Trots att Södertälje FK var reducerat till nio spelare, lyckades de ändå ta ledningen i den 80:e minuten genom Filip Jonsson. Hällbybrunns IF försökte att komma tillbaka, men i den 90:e minuten gjorde de ett självmål vilket resulterade i 3-1 till Södertälje FK.

Med en slutresultat på 3-1 stod Södertälje FK som vinnare och behåller sin plats på plats 9 i tabellen, medan Hällbybrunns IF fortsätter att ligga på plats 10. En spännande match som visade prov på kämparglöd och vilja hos båda lagen.