Match i Division 4 Stockholm A, damer 2022
Matchstart: 2022-04-24 kl 15:00
Arena: Rissne IP 1
Publik: 30

Ursvik IK och Vallentuna BK DF möttes på Rissne IP 1 i en spännande match i Division 4 Stockholm A för damer. Matchen startade klockan 15:00 en solig söndagseftermiddag inför en publik på 30 personer. Domaren Atalah Jomah höll i pipan för att leda matchen.

Det dröjde till den 28:e minuten innan första målet kom och det var Ursvik IK som tog ledningen genom Agnes Bohlin. Efter pausen fortsatte Ursvik att dominera matchen och i den 59:e minuten utökade Merlinda Shabanaj ledningen till 2-0. Jessica Landström ökade på till 3-0 i den 66:e minuten och det verkade som att det inte fanns något som kunde stoppa Ursvik från att vinna.

Vallentuna BK DF lyckades dock reducera genom Hanna Wallin i den 83:e minuten men det var inte tillräckligt för att hota Ursviks ledning. Istället satte Amanda Gustafsson in 4-1 i den 81:a minuten och Merlinda Shabanaj fastställde sedan slutresultatet till 6-1 med sitt andra mål i den 89:e minuten.

Ursvik IK visade prov på skickligt spel och en effektiv målfarlighet som Vallentuna BK DF inte kunde matcha denna dag. Efter en imponerande prestation kunde Ursvik IK fira en övertygande seger inför sina supporters på Rissne IP 1.