Åkersberga BK - Skå IK & Bygdegård 0 - 5

Åkersberga BK - Skå IK & Bygdegård (0 - 5)
Match i Division 4 Stockholm A, damer 2022
Matchstart: 2022-05-15 kl 18:00
Arena: Österåkers Friidrottsarena

I söndagskvällens match mellan Åkersberga BK och Skå IK & Bygdegård på Österåkers Friidrottsarena stod hemmalaget inför en tuff utmaning mot serieledarna. Matchen började jämnt och båda lagen kämpade för att skapa målchanser.

Efter 20 minuter tog Skå IK & Bygdegård ledningen genom Annika Sjöblom, som elegant placerade bollen i mål. Trots försök från Åkersberga BK att kvittera gick bortalaget till halvtidsvila med en 2-0 ledning efter ett mål av Kajsa Forslund i den 33:e minuten.

I den andra halvleken dominerade Skå IK & Bygdegård spelet och ökade på sin ledning. Kajsa Forslund gjorde sitt andra och tredje mål i matchen, vilket resulterade i en Hattrick för henne. Innan slutsignalen hann ljuda slog även Ellen Nordberg till och fastställde slutresultatet till 5-0 till fördel för Skå IK & Bygdegård.

Åkersberga BK gjorde en kämpainsats, men kunde inte stå emot det starka bortalaget som visade upp en imponerande målfarlig effektivitet. Skå IK & Bygdegård visade varför de är serieledare och fortsatte att dominera division 4 Stockholm A för damer.