Viggbyholms IK FF - Hässelby SK FF 6 - 1

Viggbyholms IK FF - Hässelby SK FF (6 - 1)
Match i Division 4 Stockholm A, damer 2022
Matchstart: 2022-05-15 kl 18:15
Arena: Hägernäs IP 2
Publik: 30

Det var en solig söndagskväll när Viggbyholms IK FF mötte Hässelby SK FF på Hägernäs IP 2 inför en publik på 30 personer. Domare Yusuf Hassan höll i pipan när matchen drog igång.

Redan efter 2 minuter tog hemmalaget ledningen genom Emilie O'Konor, som hittade nätet bakom Hässelbys målvakt. Viggbyholms fortsatte att dominera spelet och i den 38:e minuten utökade de sin ledning genom Alice Nordquist.

Direkt i början av den andra halvleken satte Emilie O'Konor sitt andra mål för dagen och ökade på Viggbyholms ledning till 3-0. Hässelby lyckades dock reducera genom Matilde Duxbury i den 60:e minuten.

Men Viggbyholms var inte nöjda och bara tre minuter senare satte Wilma Schough 4-1 till hemmalaget. Emilie O'Konor gjorde sedan sitt tredje mål för dagen i den 83:e minuten och fullbordade därmed sin hat trick.

Matchen avslutades med ännu ett mål för Viggbyholms när Paulina Österman satte dit 6-1 i den 87:e minuten. Efter en imponerande insats kunde Viggbyholms IK FF vinna matchen med 6-1 mot Hässelby SK FF.