Vallentuna BK DF - Reymersholms IK 1 - 4

Vallentuna BK DF - Reymersholms IK (1 - 4)
Match i Division 4 Stockholm A, damer 2022
Matchstart: 2022-06-19 kl 16:00
Arena: Vallentuna IP 2

Matchen mellan Vallentuna BK DF och Reymersholms IK inleddes på Vallentuna IP 2 inför en publik på 0 personer. Domaren Hossein Yazdani blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan det blev en händelserik match.

Redan i den första minuten plockade domaren fram det gula kortet och delade ut det till tre av Vallentuna BK DF spelare: Ida Bornesand, Josephine Cederholm och Ebba Zetterlund. Men trots det hårda spelet från Vallentuna BK DF så var det de som tog ledningen i matchen genom ett mål av Hannah Lundman.

Men det dröjde inte länge innan Reymersholms IK kom tillbaka och satte tre snabba mål genom Elin Öhling, Yanet Birhanu Terfassa och Elise Brune. Innan halvtidsvilan hade även Kayla Maria Case satt Reymersholms fjerde mål.

I den andra halvleken försökte Vallentuna BK DF att komma tillbaka in i matchen, men Reymersholms försvar höll tätt och matchen slutade 1-4 till Reymersholms IK.

Efter matchen låg Vallentuna BK DF på plats 5 i tabellen medan Reymersholms IK låg på plats 4. En händelserik match med många mål och en stark insats av Reymersholms IK.