Hässelby SK FF - Åkersberga BK (0 - 1)
Match i Division 4 Stockholm A, damer 2022
Matchstart: 2022-09-02 kl 20:00
Arena: Hässelby Gårds BP 1

I en intensiv match mellan Hässelby SK FF och Åkersberga BK lyckades gästande laget dra det längsta strået och vinna med 0-1. Matchen inleddes på Hässelby Gårds BP 1 och trots en sen matchstart på fredag kväll var arenan öde med en publiksiffra på noll. Domaren Clara Nyblom Hardie höll i trådarna och dömde rättvist genom hela matchen.

Det dröjde till den 39:e minuten innan den första varningen delades ut, till Åkersberga BKs Isa Lundqvist. Men det var i den 63:e minuten som matchens enda mål skulle komma. Åkersbergas Lovis Markström kunde med precision placera bollen bakom Hässelbys målvakt och ge sitt lag ledningen med 0-1.

Hässelby kämpade för en kvittering men lyckades inte vända matchen till sin fördel och Åkersberga BK kunde hålla undan och säkra tre poäng på bortaplan. Med målet av Markström och en stabil defensiv lyckades laget ta hem segern och ge Hässelby SK FF sin första förlust för säsongen i Division 4 Stockholm A, damer.