Reymersholms IK - Ursvik IK (1 - 4)
Match i Division 4 Stockholm A, damer 2022
Matchstart: 2022-09-25 kl 18:00
Arena: Zinkensdamms IP 1

Det var en kylig söndagskväll när Reymersholm och Ursvik drabbade samman på Zinkensdamms IP inför en publik som tyvärr fick följa matchen från sina hem. Domaren för kvällen var Mario Antonio Mallengren.

Matchen inleddes intensivt och redan i den tredje minuten gjorde Ursvik mål genom Jenni Ann Asplund. Reymersholm satsade starkt på att kvittera men Ursvik var starkt försvarsinriktade och hindrade dem från att göra mål. I den 37:e minuten gjorde Camilla Mineirji ytterligare ett mål för Ursvik, vilket ökade deras ledning till 2-0.

I den andra halvleken var det Ursvik som fortsatte dominera, och i den 46:e minuten satte Jessica Landström sitt avtryck genom att göra lagets tredje mål för kvällen. Kristina Nyman hakade på i den 74:e minuten, och Ursviks ledning utökades nu till 4-0.

Reymersholm kämpade dock intensivt med att ta sig tillbaka in i matchen och i den 78:e minuten lyckades Nadia Udovic Stenberg göra en tröstmåls för hemmalaget. Men det var för sent, och matchen slutade med en storseger för Ursvik med siffrorna 4-1.

Det var en match där Ursvik visade sin styrka och försvarsförmåga, medan Reymersholm hade svårt att komma åt motståndarna. Matchen avslutades med en varning för Isabella Bäckström från Reymersholm.