Matchstart: 2022-10-08 kl 14:00
Arena: Österåkers Friidrottsarena
Publik: 20

I en jämn och spännande match på Österåkers Friidrottsarena stod Åkersberga BK mot Reymersholms IK i Division 4 Stockholm A för damer. Med endast 20 åskådare på läktaren var stämningen laddad och båda lagen kämpade för att säkra tre poäng.

Det var Reymersholms IK som tog ledningen tidigt i matchen när Kayla Maria Case lyckades hitta nätet redan efter fem minuters spel. Åkersberga BK försökte svara men hade svårt att hitta luckor i Reymersholms försvar.

I den 70:e minuten drog Caroline Petersson på Åkersberga BK på sig en varning, vilket satte lite extra nerv i matchen. Men det var Reymersholms IK som lyckades utöka sin ledning i den 82:e minuten när Elise Brune prickade in 0-2.

Åkersberga BK försökte göra en upphämtning mot slutet av matchen men Reymersholms IK höll stand och säkrade tre viktiga poäng. Årets säsong är därmed färdigspelad och Åkersberga BK slutade näst sist i tabellen medan Reymersholms IK slutade på en fjärdeplacering.