Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-01 kl 16:00
Arena: Dalsjöhov konstgräs
Publik: 65

I en intensiv och välspelad match på Dalsjöhov konstgräs möttes Dalsjöfors GoIF och Skene IF i Division 4 Västergötland Södra. Matchen inleddes med högt tempo och båda lagen kämpade för att hitta målet.

Redan i den fjärde minuten fick Skene IF en hörna som resulterade i ett mål av Elias Häger, vilket gav bortalaget ledningen med 1-0. Dalsjöfors GoIF försökte svara men hade svårt att komma igenom Skene IF:s försvarslinje. I den 34:e minuten ökade Skene IF sin ledning när Anton Guerrero Garcia satte dit bollen och nätade, vilket gjorde det 2-0 till bortalaget.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att kämpa hårt och skapade flera målchanser. Skene IF höll i sitt försvar och lyckades hålla undan för Dalsjöfors GoIF:s attacker. Matchen blev mer fysisk och intensiv ju längre den led och flera spelare ådrog sig varningar.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Skene IF vunnit med 2-0 och tog med sig tre viktiga poäng i jakten på en toppplacering i tabellen. Dalsjöfors GoIF får istället ladda om inför nästa match för att försöka klättra i tabellen efter en tuff förlust på hemmaplan inför publiken på 65 åskådare.