Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-05 kl 19:00
Arena: Rånnevi A
Publik: 55

På torsdagskvällen möttes Gällstads FK och Fristads GoIF på Rånnevi A inför en publik på 55 personer. Domare för kvällens match var Pontus Lind, assisterad av Mergim Mustafa och Shahram Bozarjomehrian.

Matchen började jämnt och det dröjde ända till den 28:e minuten innan första målet kom. Det var Gällstads FK som tog ledningen genom Viktor Lid, vilket fick hemmapubliken att jubla. Fristads GoIF kämpade dock på och lyckades kvittera matchen i den 54:e minuten genom Jonathan Fagelberg.

Men det var Gällstads FK som skulle dra det längsta strået denna kväll. I den 59:e minuten lyckades Mattias Johansson nicka in 2-1 till hemmalaget och det skulle visa sig bli matchens sista mål trots flera heta chanser åt båda håll.

Matchen präglades av flera tuffa närkamper och det blev en del varningar utdelade av domaren. Bland annat drog både Anton Knutsson och Alfred Hämäläinen på sig varningar för Fristads GoIF.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Gällstads FK knep tre viktiga poäng och klättrade i tabellen. Fristads GoIF å andra sidan tvingades lämna planen med en bitter förlust. En spännande match med mycket kamp och dramatik på Rånnevi A.