Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-21 kl 15:00
Arena: Vävarevallen A-plan

Det var en solig lördagseftermiddag på Vävarevallen när Skene IF tog emot Nossebro IF i Division 4 Västergötland Södra.

Matchen startade intensivt och redan i den 11:e minuten tog Skene IF ledningen genom Sonny Ögärd, som kunde göra ett nickmål. Bara två minuter senare utökade Ögärd sin målskörd och Skene IF hade plötsligt en 2-0 ledning.

Elias Häger visade sig vara het i målprotokollet och slog till två gånger under den första halvleken, vilket gjorde att Skene IF gick till pausvila med en komfortabel 4-0 ledning.

I den andra halvleken fortsatte Skene IF att dominera och Anton Guerrero Garcia och återigen Sonny Ögärd utökade ledningen till 6-0 med bara några minuter kvar att spela. Men det var inte slut där, för i den 73:e minuten satte även Rasmus Cisterna dit bollen och fastställde slutresultatet till 7-0 till Skene IF.

Med noll publik på plats var det en stilla och enkel seger för hemmalaget, som visade prov på både skicklighet och effektivitet under hela matchen. Efter den imponerande segern befäste Skene IF sin andra plats i tabellen, medan Nossebro IF fortsatte att halka efter i botten av tabellen.