Byttorps IF - Kinna IF (0 - 3)
Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-25 kl 19:00
Arena: Byttorps IP A Konstgräs

I en spännande match mellan Byttorps IF och Kinna IF på Byttorps IP A Konstgräs så var det Kinna IF som drog det längsta strået och vann med 3-0.

Matchen inleddes jämnt och båda lagen hade sina chanser att ta ledningen. Det var dock Kinna IF som först lyckades hitta nätet när Niklas Ragnarsson satte 1-0 efter 30 minuters spel. Byttorps IF försökte svara men hade svårt att komma förbi Kinna IF:s stabila försvar.

I den andra halvleken fortsatte Kinna IF att dominera och Oliver Persengård utökade ledningen till 2-0 efter 83 minuters spel. Bara tre minuter senare satte Persengård sitt andra mål för kvällen och fastställde slutresultatet till 3-0 till Kinna IF.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Kinna IF hade tagit en viktig seger och tre viktiga poäng i kampen om toppen av tabellen. Byttorps IF kommer behöva slicka såren och ta med sig lärdomar inför sina kommande matcher.