Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-28 kl 15:00
Arena: Vävarevallen A-plan
Publik: 138

Det var en tuff match mellan Skene IF och Göta BK på Vävarevallen A-plan i division 4 Västergötland södra. Matchen startade kl 15:00 på lördag eftermiddag och had en publik på 138 personer som var på plats för att se sina favoritlag kämpa om segern. Domare var Jacob Liljegren och han hade hjälp av hans assistenter Mita Mioc och Rami Shahin.

Göta BK, som leder tabellen, var taggade att ta en viktig seger mot Skene IF som ligger på plats 3. Göta BK hade ett starkt start och kontrollerade matchen de första 60 minuterna. I minut 63 slog Göta BK till och Jonathan Gustafsson gjorde ett mål som gjorde publiken tyst. Resultatet stod nu 0-1 till Göta BK.

Men Skene IF, ville inte ge upp utan kämpade tills sista sekund. Oscar Ryberg var snabb att reagera och passade bollen i mål i minut 76. Skene IF hade nu lyckats kvittera till 1-1 och matchen fick en ny dynamik. Båda lagen kämpade för seger men matchen slutade oavgjort med 1-1 på resultattavlan.

Båda lagen fick en poäng var, Göta BK fortsätter att leda tabellen medan Skene IF stannar på plats 3. Det var en bra match med hög intensitet och båda lagen kommer att ha mycket att ta med sig. Några av de mest noterbara spelarna från Skene IF var Oscar Ryberg och från Göta BK var Jonathan Gustafsson. Det var en spännande match och publiken på Vävarevallen A-plan hade mycket att se fram emot.