Torestorp-Älekulla FF - Skene IF (1 - 1)
Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-03 kl 19:00
Arena: Svansjövallen A
Publik: 125

Matchen mellan Torestorp-Älekulla FF och Skene IF på Svansjövallen A i Division 4 Västergötland Södra inleddes på fredag kväll inför en publik på 125 personer. Domaren Marcus Liljedal höll i pipan, assisterad av Alfred Bengtsson Esse och Simon Larsson vid sidlinjerna.

Matchen började jämnt med båda lagen skapade chanser framåt. Men det var Skene IF som tog ledningen i den 39:e minuten när Amar Kocan stänkte in bollen i mål, och laget gick till pausvila med 0-1-ledning.

I den 43:e minuten kom dock kvitteringen när Andreas Bengtsson för Torestorp-Älekulla FF fick bollen i nätet och lyckades kvittera till 1-1 inför hemmapubliken. Andra halvlek fortsatte i samma tempo med intensivt spel från båda lagen.

I den 51:a minuten drog Kristoffer Elmelid på sig en varning för Torestorp-Älekulla FF, följt av Andreas Bengtsson som också fick en varning i den 56:e minuten. Skene IF fick också sin del av varningar när Alfons Svensson fick en i den 61:a minuten.

Mot slutet av matchen tog det dramatiska vändningar när Torestorp-Älekulla FF blev reducerade till tio spelare efter att Edvin Pettersson blev utvisad i den 89:e minuten. Trots en man mindre kämpade laget hårt för att hålla resultatet och lyckades med det fram till slutsignalen.

Matchen slutade därmed 1-1 efter en jämn och hård kamp mellan Torestorp-Älekulla FF och Skene IF. En poäng vardera i en match där båda lagen kämpade tappert för segern.