Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-18 kl 19:30
Arena: Sven Erikssonsvallen A konstgräs
Publik: 55

Sandareds IF ledde matchen från början till slut och vann till sist med 5-0 mot Rydboholms SK på Sven Erikssonsvallen A konstgräs. Redan efter sju minuter satte Daniel Sijan in ledningsmålet för Sandareds IF och satte tonen för resten av matchen. Rydboholms SK försökte sätta press på motståndarna men det var Sandareds IF som hade matchens hetaste fötter.

I minut 38 utökade Isac Gregorsson ledningen till 2-0 och sandaredarna fortsatte att skapa flera chanser framåt medan Rydboholms SK försökte kontra. Matchen var intensiv och flera varningar delades ut från domaren Albin Wrångemyr.

Efter 69 minuter hade Julius Dimitrievski satt in 3-0 för Sandareds IF och det såg allt mer omöjligt ut för Rydboholms SK att komma tillbaka i matchen. Isac Falk och Carl Neumann utökade ledningen ytterligare till 4-0 respektive 5-0 under matchens sista 15 minuter.

Trots att Rydboholms SK kämpade in i det sista lyckades de inte reducera Sandareds IF:s ledning och matchen slutade 5-0 till bortalaget. 55 åskådare hade tagit sig till Sven Erikssonsvallen A konstgräs för att se matchen och kunde konstatera att Sandareds IF var det starkare laget denna torsdagskväll i Division 4 Västergötland Södra.