Göta BK - Nossebro IF (1 - 0)
Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-19 kl 18:45
Arena: Ryrsjövallen

I en spännande match mellan Göta BK och Nossebro IF på Ryrsjövallen såg vi Göta BK ta ledningen med 1-0 efter en vacker nick av Martin Sjöblom i den 37:e minuten. Trots flera försök från båda lagen under matchens gång var det endast detta mål som skulle skrivas in i protokollet.

Domaren Mattias Holmdahl höll en stabil linje under matchen och delade ut en varning till Nossebro IF:s Sebastian Leonhardt-Johansson i den 85:e minuten.

Publiken på Ryrsjövallen var tyvärr inte på plats denna kväll, men spelarna bjöd ändå på en underhållande match med högt tempo och fina kombinationer.

När slutsignalen ljöd kunde Göta BK fira segern och de tre poängen, medan Nossebro IF fick lämna planen besvikna. En tätt kämpad match där Göta BK till slut drog det längsta strået och vann med 1-0.