Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-03 kl 12:00
Arena: Åvalla A
Publik: 137

Matchen mellan Gällstads FK och Skepplanda BTK på Åvalla A slutade oavgjord med resultatet 0-0. Trots flera heta chanser från båda lagen kunde ingen av dem hitta vägen till nätet under matchens gång.

Första halvleken började relativt avvaktande med båda lagen försökte kontrollera spelet. Gällstads FK hade lite mer bollinnehav men kunde inte omvandla det till målchanser. Skepplanda BTK försvarade sig väl och stod emot trycket.

I den 22:a minuten fick en spelare från Gällstads FK en varning av domaren Besnik Bajrami för en hård tackling. Johan Ekman fick också en varning för Skepplanda BTK i den 29:e minuten. Matchen fortsatte med flertalet varningar för båda lagen, vilket visade på att det var en tuff och hårdspelad match.

I den 80:e minuten fick Simon Broman från Gällstads FK sitt andra gula kort och blev därmed utvisad från matchen. Trots det lyckades de hålla tätt bakåt och förhindra Skepplanda BTK från att göra mål.

Matchen avslutades med fler varningar för Skepplanda BTK, och trots flera försök från båda lagen så stod det kvar på 0-0 på resultattavlan när domaren blåste av matchen.

Publiken på Åvalla A bjöds på en spännande match med mycket kamp och intensitet på planen, men tyvärr utan några mål att fira. Båda lagen får nöja sig med en poäng var i Division 4 Västergötland Södra herrar.