Skene IF - Torestorp-Älekulla FF (2 - 2)
Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-11 kl 16:00
Arena: Vävarevallen A-plan
Publik: 402

På en solig söndagseftermiddag möttes Skene IF och Torestorp-Älekulla FF på Vävarevallen A-plan inför en publik på 402 personer. Domaren Michael Kostrzewa och hans assistenter Benjamin Mansouri och Oskar Hagsköld ledde matchen.

Matchen började jämnt med båda lagen försökte hitta sina positioner. I den 15:e minuten satte Skene IF första målet genom Anton Guerrero Garcia och tog därmed ledningen med 1-0. Skene IF fortsatte att kontrollera spelet och i den 42:a minuten satte Sonny Ögärd lagets andra mål och ökade därmed ledningen till 2-0.

Andra halvlek började med ett offensivt Torestorp-Älekulla FF som pressade högt och försökte få in en reducering. I den 60:e minuten fick Erik Persson en varning efter en tackling. Torestorp-Älekulla FF fortsatte att pressa och i den 64:e minuten sköt Tor Ellnefors in en boll i mål och reducerade därmed till 2-1. Bara några minuter senare i den 66:e minuten gjorde Jonathan Gustafsson mål och kvitterade matchen 2-2.

Matchen blev intensiv och Torestorp-Älekulla FF försökte fortsätta sin offensiv och skapa fler målchanser. I den 75:e minuten fick Axel Larsson en varning. Torestorp-Älekulla FF fortsatte att skapa chanser men Skene IFs försvar stod emot och matchen slutade 2-2.

Efter matchen ligger Skene IF på plats 3 i tabellen medan Torestorp-Älekulla FF ligger på plats 7. Nästa vecka tar Skene IF sig an IFK Varberg på bortaplan medan Torestorp-Älekulla FF möter Grebbestads IF hemma på sin hemmaplan.