Match i Division 4 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-16 kl 19:00
Arena: Hedens IP Konstgräs
Publik: 129

Matchen mellan Fristads GoIF och Dalsjöfors GoIF på Hedens IP Konstgräs blev en enkel seger för hemmalaget, som vann med hela 4-0.

Redan efter 10 minuter tog Fristads ledningen genom Hannes Viklund, och bara sju minuter senare ökade Johan Andersson på till 2-0. Alfred Hämäläinen gjorde sedan 3-0 för Fristads innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken fortsatte Fristads att dominera och Hannes Viklund gjorde sitt andra mål för matchen och satte slutresultatet till 4-0.

Dalsjöfors hade en tung dag på jobbet och deras situation blev ännu värre när Oliver Gjörloff blev utvisad efter en timmes spel.

Med en imponerande insats säkrade Fristads tre poäng och avancerade i tabellen, medan Dalsjöfors får ta med sig lärdomar från matchen och försöka vända trenden i nästa match.