Brämhults IK U - Kabel Åttio/Byttorp/Bergdalen 3 - 0

Brämhults IK U - Kabel Åttio/Byttorp/Bergdalen (3 - 0)
Match i Division 4 Västergötland Västra, damer 2023
Matchstart: 2023-05-29 kl 19:30
Arena: Bodavallen A konstgräs
Publik: 41

Brämhults IK U tog en övertygande seger mot Kabel Åttio/Byttorp/Bergdalen när lagen möttes på Bodavallen A konstgräs. Redan efter en minut in i matchen tog Brämhults ledningen genom Emily Bohlin, som blixtrade till och sköt in bollen i nätet. Kort därefter utökade laget sin ledning till 2-0 genom Moa Rasmussen.

Kabel Åttio/Byttorp/Bergdalen hade svårt att komma in i matchen och försökte att komma tillbaka, men Brämhults visade styrka och höll ett fast grepp om matchen.

I den sjunde minuten av matchen satte Emily Bohlin sitt andra mål för kvällen och fastställde därmed slutresultatet till 3-0 till Brämhults IK U.

Matchen spelades inför en publik på 41 personer, och domaren Dragan Sinik höll en god kontroll över spelet. Brämhults IK U visade sig vara det starkare laget denna kväll och tog därmed en väl förtjänt seger mot sina motståndare från Kabel Åttio/Byttorp/Bergdalen i Division 4 Västergötland Västra, damer.