Match i Division 4 Västergötland Västra, damer 2023
Matchstart: 2023-06-18 kl 13:00
Arena: Noltorpsvallen A
Publik: 20

Alingsås KIK U dominerade helt och hållet i mötet mot Borås GIF på Noltorpsvallen A. Matchen inleddes starkt av hemmalaget och redan efter 15 minuters spel satte Elsa Engman dit första målet för Alingsås KIK U. Engman fortsatte att vara i storform och gjorde även sitt andra mål i matchen i den 36:e minuten.

Strax innan halvtid utökade Lisa Udén ledningen till 3-0 för Alingsås KIK U. Andra halvlek inleddes med en klinisk hat-trick av Elsa Engman, vilket gav laget en övertygande ledning med 4-0.

Alice Eriksson Paepke och Klara Larsson fortsatte att ösa på för Alingsås KIK U och stod för varsitt mål i den 54:e respektive 69:e minuten. Därefter gjorde även Cornelia Steingrüber sitt namn på målskyttelistan med en stenhård träff i den 89:e minuten.

När domaren blåste av matchen stod det 7-0 till Alingsås KIK U inför en publik på 20 personer. Ett imponerande och välförtjänt resultat för hemmalaget, som visade upp ett starkt spel både offensivt och defensivt under hela matchen.