Östadkulle/Södra Härene (9:9) - Annelunds IF 3 - 8

Östadkulle/Södra Härene (9:9) - Annelunds IF (3 - 8)
Match i Division 4 Västergötland Västra, damer 2023
Matchstart: 2023-06-18 kl 15:00
Arena: Lenavallen A-plan
Publik: 70

Östadkulle/Södra Härene (9:9) mötte Annelunds IF på Lenavallen A-plan i en spännande match i Division 4 Västergötland Västra för damer. Redan efter tre minuter tog Annelunds IF ledningen genom Julia Ekström, och bara tre minuter senare utökade de sin ledning till 2-0 genom Amie Hallingsjö.

Amie Hallingsjö fortsatte att vara het och gjorde sitt andra mål i matchen efter 12 minuter, vilket gjorde att Annelunds IF ledde med 3-0. Östadkulle/Södra Härene fick dock en reducering genom Ebba Bodehed, som satte dit en frispark och gjorde det till 1-3.

Elin Sjöstedt lyckades sedan reducera ännu mer för Östadkulle/Södra Härene efter 33 minuter, och det stod 2-3 inför halvtidsvilan. Men strax innan pausen gjorde Molly Blomdahl mål för Annelunds IF och ökade ledningen till 4-2.

Andra halvlek inleddes starkt av Annelunds IF med mål av Emelie Wrangmo och Tilda Holmén, vilket gjorde att de ledde med 6-2. Emelie Wrangmo gjorde sedan sitt andra mål i matchen och ökade ledningen till 7-2.

Amie Hallingsjö avslutade sedan sitt hat trick med ett mål i den 75:e minuten och Annelunds IF ledde med 8-2. Ebba Bodehed gjorde dock sitt andra mål för Östadkulle/Södra Härene genom ännu en frispark i den 87:e minuten, men det räckte inte för att komma ikapp.

Matchen slutade 3-8 till Annelunds IF, som därmed tog en övertygande seger på bortaplan inför en publik på 70 personer och domaren Marko Lagundzic.

Östadkulle/Södra Härene (9:9)