Östadkulle/Södra Härene (9:9) - Borås GIF 4 - 0

Östadkulle/Södra Härene (9:9) - Borås GIF (4 - 0)
Match i Division 4 Västergötland Västra, damer 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 14:30
Arena: Björkvallen konstgräs, Vårgårda
Publik: 38

Östadkulle/Södra Härene (9:9) gick segrande ur matchen mot Borås GIF med 4-0 på Björkvallen konstgräs i Vårgårda inför en publik på 38 personer. Domaren Dimitrios Diamantopoulos höll i taktpinnen under matchen.

Matchen började jämnt, men det var i den andra halvleken som Östadkulle/Södra Härene tog ledningen. I den 48:e minuten satte Ida Nyberg en straff och öppnade målskyttet för hemmalaget. Sedan följde mål av Ebba Bodehed i den 61:a minuten efter en hörna, Sofia Kjellén i den 72:a minuten med ett snyggt nickmål och slutligen Elin Sjöstedt i den 80:e minuten.

Borås GIF kämpade väl, men hade svårt att skapa farliga målchanser och Östadkulle/Södra Härene kunde kontrollera matchen och hålla sin ledning fram till slutsignalen.

Med detta resultat tar Östadkulle/Södra Härene tre viktiga poäng och fortsätter att klättra i tabellen, medan Borås GIF får lägga fokus på nästa match för att kunna komma tillbaka på vinnarspåret.

Östadkulle/Södra Härene (9:9)