Match i Division 4 Västergötland Västra, damer 2023
Matchstart: 2023-10-08 kl 16:00
Arena: Sjöbo Arena B konstgräs
Publik: 50

I en överlägsen uppvisning på Sjöbo Arena B konstgräs kunde Alingsås KIK U enkelt besegra Borås GIF med hela 10-0 i division 4-matchen för damer.

Redan efter fyra minuter tog Alingsås ledningen genom Alice Eriksson Paepke, och bara elva minuter senare ökade Lisa Udén på till 2-0. Innan halvtidsvilan hann Alingsås också göra 3-0 genom Udén.

Andra halvlek började på liknande sätt som den första, med Udén som gjorde sitt hat trick och 4-0 till Alingsås. Målen fortsatte att rulla in för Alingsås när Nora Boensson, Hedda Lydén, och Udén igen ökade på till 7-0.

Även efter att Alingsås fått en spelare utvisad på grund av en sen utvisning, fortsatte de att dominera matchen. Udén fortsatte att vara i målform och gjorde ytterligare två mål, medan Tindra Rosén avslutade målfesten med 10-0 i den 90:e minuten.

Matchen var över innan den knappt hade börjat för Borås GIF, medan Alingsås KIK U kunde avsluta säsongen på ett imponerande sätt. Publiken på Sjöbo Arena B konstgräs fick bevittna en övertygande seger för bortalaget i denna sista match på säsongen.