Match i Division 5 Ångermanland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-12 kl 19:00
Arena: HumanResurs Arena A 11
Publik: 72

Molidens IK började matchen starkt och tog ledningen i den 38:e minuten genom Joakim Westerlund, vilket fick lagets fans att jubla på läktaren. Men Arnäs IF lag 2 visade karaktär och kämpade sig tillbaka in i matchen. I den 52:a minuten lyckades de kvittera genom ett mål och följde sedan upp med ytterligare ett mål i den 65:e minuten, denna gång genom Josef Mazouz.

Molidens IK försökte desperat att komma tillbaka in i matchen, men istället drog de på sig flera varningar, bland annat för Joakim Westerlund och Hugo Käck. I den 82:a minuten fick Arnäs IF lag 2 en straff, som Nils Heldestad säkert förvaltade och ökade på ledningen till 3-1.

Domaren Mustafa Dogan blåste sedan av matchen och Arnäs IF lag 2 kunde fira en välförtjänt seger inför de 72 åskådarna på HumanResurs Arena A 11. En stark laginsats och ett imponerande comeback från ett tidigt underläge gav laget tre viktiga poäng i Division 5 Ångermanland Norra.