Match i Division 5 Ångermanland Södra/Västra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-25 kl 19:00
Arena: Faxängen A-planen
Publik: 38

I en spännande match på Faxängen A-planen möttes Långsele AIF och Undroms IF i Division 5 Ångermanland Södra/Västra. Den första halvleken inleddes med ett tidigt mål från Undroms IF av Dennis Backlund i den 5:e minuten. Långsele AIF svarade dock snabbt genom Patrik Johansson som kvitterade matchen i den 24:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte matchen att vara jämn och intensiv, och i den 72:a minuten lyckades Undroms IF ta ledningen igen genom Lucas Ljungström. Men Långsele AIF gav sig inte och lyckades kvittera återigen i den 80:e minuten genom William Westman.

Matchen slutade sedan oavgjort 2-2, och båda lagen får med sig en poäng var. En kämpainsats från båda lagen och underhållning för de 38 åskådarna på plats. Varningskort delades ut till Abdullatif Alderi från Långsele AIF samt Alexandru-Mihai Nastase och William Westman från Undroms IF. Domare för kvällens match var Peter Näslund, assisterande domare var Tindra Edlund och Yossf Alawad. En spännande och välspelad match som visade på god fotbollskvalitet i Division 5.