Match i Division 5 Ångermanland Södra/Västra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-09 kl 19:00
Arena: Tuvan
Publik: 86

I en intensiv och jämn match mellan Frånö SK och Bollsta IK lyckades hemmalaget ta hem segern med 1-0 på Tuvan. Matchen inleddes med hårt spel från båda lagen och det dröjde inte länge innan första varningen delades ut till Alexander Häggqvist från Frånö SK i den 37:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att kämpa hårt och det var mycket jämna chanser åt båda håll. I den 57:e minuten fick Yonas Fisahaey Gidey från Bollsta IK en varning efter en tuff tackling. Men det var Frånö SK som lyckades få in bollen i nätet och ta ledningen i den 81:a minuten genom Mika Ruuska.

Trots frenetisk press från Bollsta IK lyckades inte laget få in en kvittering och matchen slutade 1-0 till Frånö SK. En spännande match som bjöd på mycket kämparglöd och publikunderhållning för de 86 åskådare som hade tagit sig till Tuvan denna torsdag kväll. Domaren Mustafa Dogan höll i taktpinnen på ett bra sätt och assisterande domarna Per Söderlind och Alex Pena Galvez höll koll på spelet från sidlinjen.