Match i Division 5 Ångermanland Södra/Västra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-29 kl 19:00
Arena: Bohedsvallen A-plan
Publik: 60

Undroms IF mötte Frånö SK i en spännande match på Bohedsvallen A-plan i Division 5 Ångermanland Södra/Västra för herrar. Matchen drog igång en onsdagskväll inför en publik på 60 personer, med Jorge Torres som huvuddomare och assistans av Jakob Blixt och Nelson Rivera Flores.

Det var Undroms IF som tog ledningen i matchen efter 18 minuter spel genom Michael Strandberg. Bara två minuter senare utökade Jhonier Andres Valencia Ospina ledningen till 2-0 för hemmalaget. Undroms fortsatte att pressa på och i den 51:a minuten satte Jesper Strömberg in 3-0.

Frånö SK gav inte upp och lyckades reducera genom Tomas Grimsen i den 53:e minuten. Kort därefter, i den 68:e minuten, lyckades Grimsen återigen hitta nätet och reducera till 3-2. Trots en hård press från bortalaget lyckades Undroms hålla undan och säkra tre poäng i matchen.

Det var en intensiv match där båda lagen bjöd på ett härligt spel. Undroms IF kunde till slut vinna med 3-2 efter mål av Michael Strandberg, Jhonier Andres Valencia Ospina och Jesper Strömberg, medan Frånö SK svarade genom Tomas Grimsen som stod för båda målen. En kämpainsats från båda lagen inför en engagerad publik.