Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-13 kl 20:15
Arena: Guldheden Södra 1 Konstgräs
Publik: 20

Mossens BK mötte Azalea BK i en spännande match på Guldheden Södra 1 Konstgräs i Division 5 Göteborg B. Trots att bara 20 personer var på plats för att se matchen på torsdagkvällen var det en anmärkningsvärd och dramatisk match.

Det var Azalea BK som tog ledningen efter sexton minuter in i matchen, när David Wilson Brandin träffade nätet och gjorde 0-1 till bortalaget. Mossens BK kämpade hårt för att hitta en kvittering, men Azalea BK gjorde livet svårt för dem. I minut 43 ökade gästerna ledningen till 0-2 när William Nimbs satte bollen i kassen.

Mossens BK försökte trumma upp trycket och fick flera chanser att göra mål, men Azalea BK backade tätt och höll emot. Mossens BK fick också flera varningar från domaren och till slut blev det för mycket. I minut 90 blev Pablo Alonso Villaverde Gonzalez utvisad från planen. Strax därefter satte Alessandro Quintanilla frisparksmålet för Azalea BK och matchen var över.

Matchen mellan Mossens BK och Azalea BK slutade 0-3. Azalea BK spelade en stark match och kontrollerade spelet i stora delar av matchen. Mossens BK kommer behöva återhämta sig efter denna förlust och jobba hårdare framöver om de vill klättra i tabellen.