Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-21 kl 19:15
Arena: Apelsinplan 2 Konstgräs
Publik: 20

Kungsladugårds BK mötte Mossens BK för en spännande match på Apelsinplan 2 Konstgräs i fredagskvällens Division 5 Göteborg B-herrmatch. Matchen började med hög energi och kämpaglöd från båda lagen men det var Mossens BK som tog ledningen i den 15:e minuten när Isak Fredriksson gjorde mål genom en straffspark.

Kungsladugårds BK kämpade hårt för att kvittera men Mossens BKs försvar spelade starkt och det dröjde till den 58:e minuten innan Isak Fredriksson gjorde sitt andra mål i matchen och Mossens BK utökade ledningen till 2-0.

Kungsladugårds BK försökte desperat utjämna men kunde inte sätta bollen i mål. Mossens BK fick även en varning i slutminuterna när Hugo Sandolf drog på sig ett gult kort, men det påverkade inte slutresultatet.

Matchen slutade med en 2-0 seger för Mossens BK som visade upp imponerande försvarsspel och en farlig offensiv. Publikmängden var inte så stor - endast 20 personer - men de som var där fick se en spännande match ledd av domaren Muamer Jusic, assisterad av Martin Johansson och Yacqub Ahmed.