IF Mölndal Fotboll - Fässbergs IF (3 - 0)
Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-12 kl 18:45
Arena: Åbyvallen 1 Konstgräs
Publik: 200

Det var en härlig fredagkväll på Åbyvallen när IF Mölndal Fotboll ställdes mot Fässbergs IF i Division 5 Göteborg B för herrar. Hemmalaget inledde matchen starkt och det dröjde inte länge förrän de tog ledningen. Redan efter 10 minuter gjorde Lukas Winckler ett vackert mål och stack ut foten på en passning för att skicka in bollen i nätet bakom Fässbergs målvakt.

IF Mölndal Fotboll fortsatte att skapa chanser och det dröjde inte länge förrän de ökade sin ledning. I den 22:a minuten slog Henrik Nilsson till och skickade in bollen i nätet efter en fin individuell prestation.

Andra halvlek såg lite jämnare ut, men IF Mölndal Fotboll fortsatte att domenera och tröstade till slut med ett självmål av Fässbergs IF i den 53:e minuten, vilket säkrade deras seger med 3-0.

Det fick lite hett på planen när Axel Bertilsson från IF Mölndal Fotboll blev varnad i den 82:a minuten. Mot slutet av matchen blev även Emrik Henriksson från Fässbergs IF varnad.

Totalt därmed en välförtjänt seger för IF Mölndal Fotboll med en imponerande prestation. Publiken som bestod av 200 personer kunde njuta av en trevlig fredagkväll på Åbyvallen.