IF Warta - Guldhedens IK (1 - 2)
Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-09 kl 19:00
Arena: Sälöfjordsvallen 1 Gräs

Matchen mellan IF Warta och Guldhedens IK inleddes på Sälöfjordsvallen under en fredag kväll inför en publik på noll personer. Domaren Mohamad Bahsson ledde matchen med assistans från Mustafa Kalajdzisalihovic och Emir Hrvat.

Guldhedens IK, som låg på plats 5 i tabellen, tog ledningen redan i den sjätte minuten när Hampus Albinsson lyckades sätta bollen i nätet och ge sitt lag en 1-0 ledning. IF Warta reagerade snabbt och lyckades kvittera matchen i den 50:e minuten genom Efe Eddy Etal, vilket gjorde ställningen 1-1.

Men Guldhedens IK gav inte upp och i den 66:e minuten lyckades Johan Svensson återigen ge sitt lag ledningen med 2-1. Trots flera varningar till båda lagen lyckades inget av lagen göra fler mål och när domaren blåste av matchen stod Guldhedens IK som segrare med 2-1.

En tuff match där båda lagen kämpade hårt men det var Guldhedens IK som kunde bärga de tre viktiga poängen och klättra i tabellen, medan IF Warta får fortsätta kämpa för att klättra uppåt.