Donsö IS - Björndammens BK/Öjersjö IF 4 - 1

Donsö IS - Björndammens BK/Öjersjö IF (4 - 1)
Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-11 kl 13:00
Arena: Donsövallen

Det var en solig söndagseftermiddag när Donsö IS tog emot Björndammens BK/Öjersjö IF på Donsövallen i Division 5 Göteborg B. Matchen såg ut att börja jämnt, men i den 14:e minuten slog hemmahjältarna till. Isak Schagerlind gjorde en fin prestation och satte bollen i nätet, vilket ledde till 1-0 till Donsö IS.

Men Björndammens BK/Öjersjö IF lät sig inte slås så lätt. Pontus Börjesson nickade in bollen i den 27:e minuten och kvitterade till 1-1. Edin Turkovic fick en varning i den 41:a minuten, vilket följdes av Jonas Wassmans varning i den 47:e minuten. Maximilian Höglund fick en varning för Donsö IS i den 52:a minuten.

Donsö IS gav inte upp och i den 55:e minuten gjorde Albert Hansson ett mål som ledde till 2-1. Matchens fjärde mål kom bara tre minuter senare, när Benjamin Sander stod för ett mål och ökade ledningen till 3-1. Lot Fhager gjorde Donsö IS fjärde mål i den 60:e minuten. Simon Tengfjord fick en varning i den 77:e minuten.

Matchen slutade 4-1 till Donsö IS på hemmaplan. Domare Muhammet Haluk Kanat höll ordning på matchen med assistans från Juan Estrada och Nasir Muhammud, men det var till slut Donsö IS som stod som segrare. Tyvärr fanns det ingen publik på plats för att bevittna spektaklet.