Styrsö BK - IF Mölndal Fotboll (3 - 0)
Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-17 kl 12:15
Arena: Styrsöplan 1 Gräs

Styrsö BK mötte IF Mölndal Fotboll i en spännande Division 5 Göteborg B-match på lördag eftermiddag. Trots att det inte fanns någon publik på plats på Styrsöplan 1 Gräs, var både lagen taggade inför matchen.

Domaren blåste igång matchen klockan 12:15 och det dröjde inte länge innan Styrsö BK tog ledningen. I den 15:e minuten lyckades hemmalaget göra 1-0 efter ett praktfullt anfall som avslutades av lagets forward.

IF Mölndal Fotboll försökte komma tillbaka in i matchen, men Styrsö BK:s försvar stod starkt och höll tätt. I den 35:e minuten lyckades dock Styrsö BK utöka sin ledning till 2-0 efter ett välplacerat skott i nättaket.

I andra halvlek fortsatte Styrsö BK att dominera matchen och i den 65:e minuten gjorde laget 3-0 efter ett vackert kombinationsspel på mittfältet som avslutades av en av lagets mittfältare.

Matchen slutade 3-0 till Styrsö BK och laget kunde därmed ta tre viktiga poäng i Division 5 Göteborg B. IF Mölndal Fotboll kämpade väl men hade svårt att hota hemmalagets försvar under hela matchen.

Efter matchen firade Styrsö BK spelarna och tränarna tillsammans på planen, medan IF Mölndal Fotboll tackade för matchen och önskade lycka till i fortsättningen.