Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-26 kl 15:15
Arena: Sälöfjordsvallen 1 Gräs
Publik: 30

Det var en intensiv och händelserik match mellan IF Warta och Styrsö BK på Sälöfjordsvallen. Styrsö BK tog ledningen i den 8:e minuten genom Niklas Tullock, som satte dit bollen på en fin frispark. IF Warta kvitterade dock snabbt genom Halil Roy Etal i den 20:e minuten.

Matchen blev fysisk och båda lagen drog på sig varningar. IF Warta fick även sin tränare, Julio Cesar Mosele, utvisad i den 48:e minuten. Trots detta lyckades Ahmadu Bah göra 2-1 till IF Warta i den 64:e minuten.

Styrsö BK gav sig dock inte och kvitterade återigen genom Erik André Löfgren i den 76:e minuten. Markus Westerberg fick en varning för Styrsö BK och Arvid Johannessen satte bollen i nätet i den 89:e minuten, vilket gav Styrsö ledningen med 2-3.

Men IF Warta kämpade vidare och i den 90:e minuten lyckades Idrissa Munda göra mål och kvittera till 3-3. Matchen slutade sedan oavgjort med 3-3 och båda lagen fick nöja sig med en poäng var. Publiken på plats fick verkligen se en underhållande och spännande match mellan de båda lagen.