Match i Division 5 Göteborg B, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-09 kl 12:15
Arena: Majvallen 1 Konstgräs

Det blev en spännande match mellan Azalea BK och IF Warta på Majvallen 1 Konstgräs, med en publik på noll personer. Afshin Karimi var huvuddomare och assisterades av Bojan Trifkovic och Mohamed Ahmed Warsame.

Azalea BK tog ledningen i den 45:e minuten tack vare ett mål av Jonas Tingberg, vilket drog ut på tiden till 45+5 minuter. IF Warta ville dock inte ge upp och bara 15 minuter in i andra halvlek (62:a minuten) kvitterade Halil Roy Etal för bortalaget.

Men Azalea BK fortsatte kämpa och i den 70:e minuten gjorde Daniel Ohlson mål för hemmalaget och satte dem i ledning igen med 2-1. Med 10 minuter kvar på klockan drog Alex Lindberg på sig en varning för Azalea BK och bara några minuter senare var det dags igen för Fredrik Olsson. Totalt drogs Azalea BK på sig fyra varningar under matchen.

Men det hindrade inte laget från att kämpa vidare och i den 90:e minuten satte Daniel Ohlson sitt andra mål för dagen och Azalea BK vann matchen med 3-1. Trots att IF Warta försökte göra comeback lyckades de inte. Det blev en bra match för Azalea BK som nu stärker sin position i Division 5 Göteborg B Herrar.