Klintehamns IK - IFK Visby B (3 - 1)
Match i Division 5 Gotland, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-29 kl 16:00
Arena: Klintevallen

Det var en spännande match som spelades på Klintevallen mellan Klintehamns IK och IFK Visby B. Matchen startade med högt tempo och det var Klintehamns IK som tog ledningen i den sjätte minuten efter ett imponerande mål av Edvin Pehrsson.

IFK Visby B svarade snabbt med ett mål från Zebastian Höglund i den sjuttonde minuten, efter en fin frispark, vilket resulterade i en utjämning av poängen.

Men Klintehamns IK fortsatte att vara offensiva och Kristian Vilhelmsson lyckades göra mål i den trettredje minuten och återta ledningen för sitt lag.

IFK Visby B försökte trycka på under andra halvlek men Klintehamns IK försvarade sig väl och det var till slut Reza Hussaini som stängde matchen efter att ha gjort mål på egen hand i den åttio tredje minuten.

Matchen avslutades med 3-1 till Klintehamns IK som hade en stark insats över hela planen och visade prov på imponerande spel. Publiksiffran var noll men att döma av antalet varningar som delades ut så fanns det fortfarande en hel del spänning på planen.