Match i Division 5 Gotland, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-12 kl 16:00
Arena: Klintevallen
Publik: 53

I en intensiv match på Klintevallen möttes Klintehamns IK och Levide IF B i Division 5 Gotland. Det var Levide IF B som tog ledningen efter endast 5 minuter genom Oskar af Bjur. Men Klintehamns IK kvitterade snabbt genom Gabriel Kåring i den 10:e minuten.

Matchen fortsatte sedan med intensivt spel från båda lagen. Det var dock Klintehamns IK som tog ledningen med två snabba mål innan halvtid. Mohammed Ismail stod för båda målen i den 43:e och 44:e minuten, vilket gav hemmalaget en 3-1 ledning inför paus.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att pressa varandra hårt, och Levide IF B reducerade till 3-2 genom Magnus Wahlberg i den 62:a minuten. Trots flera vassa chanser från båda lagen lyckades inget av dem få in några fler mål.

Matchen blev även mer fysisk mot slutet, och flera spelare från båda lagen drog på sig varningar. Till slut fick Levide IF B's Oskar af Bjur sitt andra gula kort och därmed utvisning i den 90:e minuten.

Matchen slutade med 3-2 till Klintehamns IK, som därmed tog tre viktiga poäng inför sina 53 åskådare på Klintevallen denna soliga söndagseftermiddag. En välspelad match med spänning ända till slutet.