Match i Division 5 Gotland, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-26 kl 16:00
Arena: Klintevallen
Publik: 75

Matchen mellan Klintehamns IK och Visby BoIS B på Klintevallen bjöd på en spännande fight mellan två topplag i Division 5 Gotland. Inför en publik på 75 personer och under ledning av domaren Mattias Ardin tog matchen sin början.

Det var Visby BoIS B som tog ledningen redan efter 12 minuter då Emrik Johansson satte dit bollen och gav sitt lag en 1-0 ledning. Klintehamns IK lät sig dock inte nedslås utan kvitterade strax över halvtidsvilan genom Albin Holmqvist, vilket satte ställningen 1-1 inför pausen.

Andra halvlek inleddes sedan med ett rejält tryck från Klintehamns IK som snabbt tog över matchen. Gabriel Kåring och Linus Andersson gjorde varsitt mål inom loppet av några minuter och vände på steken till 3-1 till hemmalaget. Kristian Vilhelmsson ökade på ledningen ytterligare med ett fjärde mål och satte siffrorna till 4-1 till Klintehamns IK.

Matchen fortsatte sedan med flera varningar, där både Klintehamns IK och Visby BoIS B fick spelare varnade av domaren. Trots Visby BoIS B försök att komma tillbaka in i matchen lyckades de inte näta fler gånger och slutresultatet stannade vid 4-1 till Klintehamns IK.

Med denna seger cementerade Klintehamns IK sin ledning i tabellen, medan Visby BoIS B fick se sig besegrade av ett starkare motstånd denna gång. En underhållande match som bjöd på många mål och spännande ögonblick för de närvarande på Klintevallen denna söndagseftermiddag.