IFK Visby B - Klintehamns IK (1 - 2)
Match i Division 5 Gotland, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-11 kl 19:00
Arena: Västerhejde IP

Matchen mellan IFK Visby B och Klintehamns IK spelades på Västerhejde IP inför en publik på noll personer. Domaren Roine Söderlind höll i matchen med assistans av domarna Benjamin Svensson och Pierre Welander.

Det var Klintehamns IK som tog ledningen i den 31:a minuten när Vilmer Niklasson lyckades göra mål, och laget gick till halvtidsvila med ledning 1-0.

I den andra halvleken kvitterade IFK Visby B tidigt genom Edvin Hedlund, och det såg ut som att matchen kunde gå åt vilket håll som helst. Men det var Klintehamns IK som visade sig starkast, och i den 53:e minuten satte Vilmer Niklasson sitt andra mål för kvällen och gav sitt lag ledningen 2-1.

IFK Visby B försökte komma tillbaka in i matchen men lyckades inte få till någon ytterligare kvittering. Istället drog de på sig två varningar genom Ebbot Bekkebråten och Alireza Bagheri.

Matchen slutade med en vinst för Klintehamns IK med 2-1, och laget kunde åka hem med tre viktiga poäng i bagaget.