Match i Division 5 Gotland, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-11 kl 16:00
Arena: Säve konstgräs
Publik: 43

Det var en spännande match mellan Visby BoIS B och Klintehamns IK när de möttes på Säve konstgräs i Division 5 Gotland, herrarnas serie. Publiken på 43 personer såg ett jämnt spel där båda lagen gav sitt yttersta på planen. Domaren Jonatan Prepuk höll i taktpinnen och höll koll på spelet.

Matchen började med att Visby BoIS B tog ledningen efter endast 12 minuter. Harry Pettersson stod för målet som fick hemmapubliken på fötterna. Klintehamns IK fortsatte att slå tillbaka och skapa chanser men Visby BoIS B-försvaret stod stabilt.

I den andra halvleken lyckades Klintehamns Albin Holmqvist kvittera till 1-1 efter 50 minuters spel. Men bara tjugo minuter senare var det Visby BoIS B:s tur att göra mål igen. Ruslan Al-Ali skickade iväg en välplacerad boll som innebar att hemmalaget återtog ledningen med 2-1.

Matchen fortsatte med tuffa dueller och gott om närkamper. Harry Pettersson fick en varning efter 73 minuter och Vilmer Niklasson i Klintehamns IK fick en varning efter 89 minuter. Men när domaren blåste av matchen var det Visby BoIS B som hade vunnit med 2-1.

Det var en härlig stämning på Säve konstgräs med mål, dueller och en tuff match. Visby BoIS B kan tacka sina målgörare för segern och Klintehamns IK får åka hem med en läxa om att göra mål på fler av sina chanser.