Match i Division 5 Gotland, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-18 kl 16:00
Arena: Västerhejde IP
Publik: 44

IFK Visby B mötte IF Hansa-Hoburg i en spännande match på Västerhejde IP i Division 5 Gotland. Matchen började jämnt med båda lagen kämpade för att ta ledningen. Publiken, bestående av 44 personer, hejade på sina favoritlag och skapade en bra stämning på läktaren.

Det var inte förrän i den 50:e minuten som det första målet kom. IFK Visby B tog ledningen genom Daniel Hansén, som hittade nätet och satte bollen i mål. IF Hansa-Hoburg försökte svara men hade svårt att komma igenom försvaret.

I den 72:a minuten fick IFK Visby B en straffspark, men missade målet och behöll ledningen med 1-0. Strax därefter fick IF Hansa-Hoburg en varning för en tuff tackling av Samuel Tomsson.

Med endast ett par minuter kvar av matchen lyckades IFK Visby B öka sin ledning till 2-0. Mille Österberg gjorde ett vackert nickmål och satte spiken i kistan för IF Hansa-Hoburg.

Domaren blåste sedan av matchen och IFK Visby B kunde fira en välförtjänt seger inför sin hemmapublik. IF Hansa-Hoburg kämpade väl men lyckades inte komma igenom IFK Visby Bs försvar. Slutresultatet skrevs till 2-0 till fördel för IFK Visby B, ett viktigt resultat i Division 5 Gotland.