IFK Bänared - Väröbacka GIF (3 - 4)
Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-20 kl 18:30
Arena: Bänaredsvallen

Matchen mellan IFK Bänared och Väröbacka GIF på Bänaredsvallen började med ett tidigt ledningsmål för bortalaget. David Svensson satte bollen i nätet och Väröbacka tog ledningen med 1-0 redan i den 12:e minuten.

IFK Bänared reste sig dock och kvitterade i den 47:e minuten genom Johnny Larsson. Men det dröjde inte länge innan Väröbacka återtog ledningen. Hans-Erik Månsson satte dit 2-1 i den 52:a minuten.

Matchen fortsatte i ett högt tempo och Väröbacka utökade sin ledning till 3-1 genom Hans-Erik Månsson, denna gång från straffpunkten i den 60:e minuten. Jimmy Björcke utökade sedan ledningen till 4-1 i den 68:e minuten.

IFK Bänared gav dock inte upp och lyckades reducera genom David Josefsson i den 76:e minuten. Och bara fyra minuter senare reducerade Johnny Larsson till 3-4.

Trots ett stort tryck från hemmalaget lyckades inte IFK Bänared komma ikapp och matchen slutade 3-4 till Väröbacka GIF. En intensiv match där båda lagen visade prov på bra spel och kämparglöd.

Publiken på Bänaredsvallen fick verkligen se en underhållande match trots frånvaron av åskådare, och Väröbacka kunde lämna planen med tre viktiga poäng i bagaget.